top of page

KERST &
OUDEJAARSMENU

Koude voorgerechten

½ Koude versierde kreeft

Gerookte zalm met z’n garnituur

Gandaham met meloen en kiwi

Garnalencocktail

€ 25

€ 15

€ 15

€ 18

Soepen

Portugese room met balletjes

€ 6

Hoofdschotels vlees

Kalkoenfilet met boschampignons in roomsaus en boontjes in spek

Hertenfilet Grand Veneur met gestoofd witloof en een gevuld appeltje met veenbessen

€ 18

€ 22

24, 25 en 31 december 2022
& 1 januari 2023

BESTELLEN

Wanneer bestellen?

  • 24 en 25/12/2022: ten laatste op 21/12/2022 

  • 31/12/2022 en 1/1/2023 ten laatste op 28/12/2022
     

Hoe bestellen?

AFHALEN

Alles kan afgehaald worden tussen 15u - 18u in Hotel De Basiliek,
Trooststraat 20-22, 2650 Edegem

Gerechten zijn bereid, maar zelf op te warmen.

LEVEREN

Aan huis leveren is mogelijk voor €5 extra.

Levering tussen 15u - 18u.

 

We leveren in Edegem / Hove / Kontich / Mortsel / Andere buurgemeenten zijn aan te vragen.

Hoofdschotels vis

Hele koude versierde kreeft 

Gefruite zeebaarsfilet met paprikasaus, knolselderpuree en een preistronkje

 

*Hoofdschotels worden naar keuze vergezeld van kroketten (niet gebakken) of puree.

€ 40

€ 20

Nagerechten

Kerst / Sint Sylvestergebak

IJstaart

€ 7

€ 8.5

Aperitiefhapjes

Schotel met warme en koude hapjes voor 1 persoon bestaande uit:

2 x mini bouchée, 1 x worstenbroodje, 1 x mini cocktail met grijze garnaal,

1 x hapje met wildpastei en 1 x gerookte eendenborst met rozijntjes en tuinkers.

€ 15

POP UP RESTAURANT

1/01/2023 VANAF 12u00

Hoe reserveren?

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page