
KERST &
OUDEJAARSMENU
Koude voorgerechten
½ Koude versierde kreeft
Gerookte zalm met z’n garnituur
Gandaham met meloen en kiwi
Garnalencocktail
€ 25
€ 15
€ 15
€ 18
Soepen
Portugese room met balletjes
€ 6
Hoofdschotels vlees
Kalkoenfilet met boschampignons in roomsaus en boontjes in spek
Hertenfilet Grand Veneur met gestoofd witloof en een gevuld appeltje met veenbessen
€ 18
€ 22
24, 25 en 31 december 2022
& 1 januari 2023
BESTELLEN
Wanneer bestellen?
-
24 en 25/12/2022: ten laatste op 21/12/2022
-
31/12/2022 en 1/1/2023 ten laatste op 28/12/2022
Hoe bestellen?
-
Via mail op hotel@debasiliek.be
-
Telefonisch via 03 457 00 16
AFHALEN
Alles kan afgehaald worden tussen 15u - 18u in Hotel De Basiliek,
Trooststraat 20-22, 2650 Edegem
Gerechten zijn bereid, maar zelf op te warmen.
LEVEREN
Aan huis leveren is mogelijk voor €5 extra.
Levering tussen 15u - 18u.
We leveren in Edegem / Hove / Kontich / Mortsel / Andere buurgemeenten zijn aan te vragen.
Hoofdschotels vis
Hele koude versierde kreeft
Gefruite zeebaarsfilet met paprikasaus, knolselderpuree en een preistronkje
*Hoofdschotels worden naar keuze vergezeld van kroketten (niet gebakken) of puree.
€ 40
€ 20
Nagerechten
Kerst / Sint Sylvestergebak
IJstaart
€ 7
€ 8.5
Aperitiefhapjes
Schotel met warme en koude hapjes voor 1 persoon bestaande uit:
2 x mini bouchée, 1 x worstenbroodje, 1 x mini cocktail met grijze garnaal,
1 x hapje met wildpastei en 1 x gerookte eendenborst met rozijntjes en tuinkers.
€ 15
POP UP RESTAURANT
1/01/2023 VANAF 12u00
Hoe reserveren?
-
Via mail op hotel@debasiliek.be
-
Telefonisch via 03 457 00 16