RESTAURANT KAART
Voorgerechten
-
Gevulde tomaat met garnaal
-
Garnaal cocktail
-
Koninginnenhapje
-
Kaaskroketten
-
Duo van kaas en garnaalkroket
Soepen
-
Dagsoep
-
Aspergesoep
Hoofdgerechten
Visgerechten
- Tongfilets op z'n Normadisch
- Gepocheerde kabeljauw met Hollandse saus
- Zalmmoot met Hollandse saus
- Gebakken schartongfilet met wokgroenten
Vleesgerechten
- Varkensgebraad met groentekrans
- Rundsgebraad met groentekrans
- Kipfilet
- Steak met sla
- Ossenhaas mat sla
Sauzen
- Bearnaise
- Groene peper
- Champignon
Hartige hapjes
- Broodje met kaas of ham
- Broodje Americain
- Broodje met krabsalade
- Toast Cannibal
- Uitsmijter
- Croque Monsieur
- Croque Hawai
Volgende gerechten zijn vergezeld met
brood/frieten of Kroketten
- Omelet natuur
- Omelet met ham
- Omelet met kampernoelies
- Gemenge koude schotel
- Met garnaal gevulde tomaat
- Koninginnenhapje
- Kaaskroketten
- Garnaalkroketten
- Duo van kaas en garnaalkroketten
- Trio van 2 kaas en garnaalkroketten
- Trio Van kaas en 2 garnaalkroketten
Kindermenu
Dagsoep
1/2 kipfilet met appelmoes
of
Koninginnenhapje
IJsroom
Menu
Dagsoep
Runds- en varkensgebraad met groentekrans
of
Schartongfilet met wokgroenten
of
Kip met appelmoes en sla
of
Steak met sla
of
Ossenhaas met sla
Gebak
of
IJsroom
of
kaas
Koffie of thee
Dessert
- Gebak
- IJsroom
- Sabayon
- Coupe Dame Blanche
- Coupe Vanille
- Coupe De Basiliek
- Kaas
- Pannenkoeken met suiker
- Pannenkoeken met confituur
- Pannenkoeken met ijs & chocoladesaus